PRODUSE si servicii

Baicover ofera o gama larga de produse si servicii in domeniul confectionarii prelatelor, copertinelor, corturilor si a altor sisteme de acoperire, asigurand in acelasi timp si inscriptionarea personalizata precum si montajul acestora

Prelate Camioane

Producem prelate pentru camioane, tir, platforme si autoutilitare. Baicover livreaza lucrarile la gata, personalizate dupa dorintele si specificatiile beneficiarului si asigura montajul acestora.

Prelate Basculante

Prelatele pentru basculante sunt obligatorii conform HG 1373/2008 si asigura transportul in siguranta al incarcaturii. Baicover produce prelate pentru basculante de orice dimensiune.

Prelate Culisante

Prelate culisante usor de manevrat si rezistente in timp. Baicover produce prelate culisante, cu acces rapid si usor la incarcatura, ideale pentru distributia de marfuri.

Prelate Remorci

Prelate pentru remorci orice dimensiune. Se asigura carosare unde este cazul precum si montaj profesionist. Deasemenea, prelatele pentru remorci pot fi personalizate dupa preferintele beneficiarului.

Prelate Auto

Prelate pentru autoturisme de teren si nu numai. Producem prelate personalizate pentru acoperirea masinilor de teren. Montaj usor, intretinere facila, protectie pentru pasageri si incarcatura.

Prelate Barci

Baicover produce prelate dedicate ambarcatiunilor, prelate pentru acoperire in timpul transportului sau depozitarii precum si pereti transparenti de inchidere pentru ambarcatiunile mari.

Prelate Feroviare

Producem o gama larga de prelate feroviare pentru protectia vagoanelor de marfuri si a incarcaturii acestora. Prelatele sunt garantate 2 ani si ofera o rezistenta indelungata in timp.

Prelate Ignifuge

Baicover produce prelate cu grad inalt de rezistenta la incendiu, conforme cu specificatiile ISU. Prelate ignifuge pentru corturi evenimente, stadioane, sali de spectacole sau parcuri de distractii.

Prelate pagode

Producem prelate pentru acoperire si protectie pagode din lemn si nu numai. Materialele sunt foarte rezistente si asigura protectia fata de intemperii sau razele puternice ale soarelui.

Copertine Fixe

Confectionam copertine fixe pentru acoperiri terase, garaje deschise, spatii de acces auto sau pietonale, intrarii in magazine si restaurante, locuri pentru fumat s.a. Montaj si structura incluse.

Copertine mobile

Producem o gama larga de copertine mobile, cu diferite sisteme de retractie si fixare, in functie de nevoile beneficiarului. Copertine mobile pentru terase, magazine, restaurante, balcoane mari, verande.

Corturi industriale

Baicover realizeaza corturi industriale de dimensiuni mari pentru depozite, garaje camioane, spalatorii auto, protectie utilaje si echipamente industriale mari sau materiale de constructii.

Corturi expozitionale

Confectionam corturi pentru expozitii, orice dimensiune, de la cele mai mici pana la pavilioane expozitionale complete, personalizabile dupa preferintele beneficiarului.

Corturi evenimente

Producem corturi pentru evenimente de orice dimensiune, conforme cu normele de siguranta si protectie la incendiu in vigoare. Dimensiuni, forme si design personalizabile dupa solicitari.

Corturi gradina

Realizam corturi pentru gradina de mici sau mari dimensiuni, din materiale rezistente la vant, soare, ploi si inghet. Corturi de gradina, corturi de piscina, inchideri foisoare.

Pereti cu geam pvc

Pereti din prelata cu geamuri transparente PVC sau pereti complet transparenti pentru diverse inchideri (foisoare, verande, garaje, protectie la vant etc). Pot fi realizati fix sau mobil.

Acoperiri piscine

Realizam acoperiri piscine cu material prelata pentru perioadele cand acestea nu sunt utilizate. Sistemul de acoperire asigura protectie la intemperii si prelungeste durata de utilizare a piscinei.

Reparatii Prelate

Oferim un serviciu de reparatii pentru prelatele vechi si deterioate care nu necesita inlocuire completa. Reparam orice tip de prelata, copertina, corturi industriale, de gradina sau expo

Publicitate stradala

Realizam panouri publicitare rezistente si de calitate ridicata pentru expunere outdoor, pentru magazine, terase, service-uri auto, spalatorii, piete agroalimentare, targuri si expozitii.

Inscriptionari policromie

Oferim posibilitatea personalizarii si inscriptionarii tuturor lucrarilor pe care le realizam, dupa dorintele, designul si specificatiile beneficiarului, indiferent de dimensiunea lucrarii solicitate.

Printuri mari dimensiuni

Realizam printuri, bannere si meshuri la standarde inalte de calitate, multumita echipamentelor profesionale si a gamei de cerneala de calitate ridicata pe care le utilizam.